"En god fysik är inte bara den viktigaste
faktorn för en frisk kropp, den lägger även
grunden för den dynamiska och kreativa
intellektuella kreativiteten."

                                                    John F Kennedy


 

I vår konditionsdel på ca 40m2 svettas du tillsammans med såväl långdistansaren som rehabkunden. Framför dig finns en 50 tums-tv som kan få din träning att kännas lättare och roligare än någonsin. Dessutom har du tak över huvudet när det svenska vädret är som sämst.

 

Vår utrustning består av:
 

LÖPBAND

Att gå eller springa är den naturligaste motionsformen för en människa. Att göra det innomhus har många fördelar. För dig som är tyngre eller som har problem med rygg och knän har våra löpband mycket bra dämpning. Du har också möjlighet att styra bandets lutning manuellt eller med hjälp av förprogrammerade program för att efterlikna naturens kuperingar. Farten styr du lätt efter dina behov å visst motverkar maskinens kontinuerliga jobbande latmasken i dig.

 

CROSSTRAINERS

Crossträning är en effektiv helkroppsträning som gynnar fettförbränningen, hjärtat och cirkulationsorganen på ett optimalt sätt och påverkar alla stora muskelgrupper. Våra crosstrainers lämpar sig utmärkt till viktminskning och ledskonande uthållighetsträning.

 

TRAPPMASKINER

En trappmaskin simulerar rörelsen du uför när du går i trappor. Här jobbar rumpa och lår optimalt.

 

MOTIONSCYKLAR

Att jobba på motionscykel kan ALLA göra. Oavsett ålder, balans och kondition Du tränar på ett effektivt sätt utan att påfresta fotleder, knän och höfter. Dessutom är det ett utmärkt sätt att öka på din fettförbränning.

 

RODDMASKIN 

Här stärker du snabbt upp nacke och axlar och har lätt för att maximera din fettförbränning och din kondition. Roddens naturliga mjuka rörelse gör träningen både effektiv, säker och är mycket skonsam mot lederna.