Kramkalas och "äppelkaka á la kanelpudrade äppelskivor" ;) bland väl använda mitsar och boxhandskar!

Therese förlitar sig inte på hoppet - hon lever på handling ;),

Tisdag 26/5:
Dagens GRUPP-PT pass tog fart utomhus. Maximalt med friskluft och en skön ljummen kvällssol gav gruppen den energi som behövdes för utmaningen!

Gänget går nu in i sjätte veckan och det börjar dra ihop sig till nya konsultationer och tester i mellantid. Efter nästa omgångs konsultationer, där varje individ får en skräddarsydd träningsrekommendation, ska de på egen hand fortsätta utmaningen under kommande 6 veckor.

Var och en har gjort enorma personliga framsteg och utvecklats i rörelsemönster, styrka och kondition!

PT Therese: "Jag önskar att jag hade filmat rörelseanalyserna i starten, det är otroligt häftigt att se hur övningar som deltagarna själva tyckte kändes omöjliga från början, idag utförs med bravur!"

 

Kalle, Anette, Therese, PT Therese och Lars.

En välförtjänt paus framför fläkten innan nästa runda. Återhämtning är viktigt!

Anette gör fina knäböj med kettlebell. Här snabbare än sin egen skugga ;)...eller åtminstone för snabbt för iPadens kameralins!

Helt slut - men den minen skvallrar verkligen om känslan av att faktiskt ha fixat intervallerna! =)

Tisdag 12/5:
Det här fantastiska gänget har nu kämpat tillsammans under drygt tre veckors tid. Det är inte bara här på HÄLSAN under GRUPP-PT som de går "all in", för samtliga deltagare är det en ständig kamp i vardagen gällande kost och motion. Självklart tar det emot ibland. Uppförsbackar kommer i förändringsprocessen där målet är att hitta en riktigt bra balans som fungerar för individen.

PT Therese ser till att pusha uppför backarna, hjälper deltagarna att på ett optimalt sätt lyckas genom att hålla dem motiverade och på ett säkert sätt få dem att kliva utanför sin egen bekvämlighetszon!

Mycket skratt, mycket vilja och mätbara resultat, bär deltagarna framåt.
De har (förutom minskade omfångsmått, bättre kondition och all rolig träning) redan tappat drygt 13kg tillsammans utmed vägen...

 

Citat Deltagare: 

"Måste jag gå ut och gå? Jag trivs så himla mycket bättre med att vara i gymmet!!!" :) 

"Man blir glad av att folk kommer fram och frågar: -Hur mycket har du tappat egentligen? Det syns verkligen att du har smalnat av i ansiktet!"

"Det var så dåligt väder så jag var inte sugen på att gå ut. Det löste sig ändå! Under tiden potatisen kokade på spisen for jag upp och ner för trappan och hann med en hel del styrkeövningar."

"Jag var här och tränade i morse och tänkte ge upp sista minuten på trappmaskinen men så hörde jag din (PT´s) röst ifrån väggarna: -Kom igen nu!!! Det är BARA 1 minut kvar!!! KÖÖÖR!" 

Hälsning via mobil:

"Hej! 
Dagens andra promenad med Wilma, försöker gå 1 timme varje gång. Hälsa gänget!" :D 

Lars gör bestämda hakdrag med kettlebell.

Per-Erik i stark plankposition på tå.

Kalle hivar sandsäcken i golvet med full kraft, rörelseoskärpan betyder - bra tempo!

Therese kämpar med stående bröstpress.

Torsdag 23/4: 
Dagens GRUPP-PT pass blev en rejäl runda i HÄLSANs gym efter egen valfri uppvärmning. Individuella styrkeövningar - anpassade för deltagarnas personliga mål - varvades med pulshöjande intervaller. Enkelhet och effektivitet.

Inte undra på att koncentrationen ligger på max då det dels ska upptäckas nya redskap, knytas bekantskap med maskiner, hittas rörelsemönster och muskler som man inte riktigt visste fanns! Inte ens ett enerverande fotograferande kan störa fokus ;)...

Men det är egentligen så enkelt.
Hur då?
Jo, för viljan finns! Det är solklart varför de är här och vilka resultat de vill nå. Efter passet drogs det vidare ut i konditionsdelen på ren och skär endorfinkick för att ge förbränningen en extra skjuts!
Mycket stark öppningsvecka men nästa vecka väntar nya utmaningar... 

Blir Du, precis som vi, inspirerad och motiverad av detta härliga gäng?
Läs mer om vilka PT-tjänster vi kan erbjuda Dig här!